Cyberpunk 2077 Nightwire 2.Bölüm Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Cyberpunk 2077, en büyük ve en çok beklenenlerden biridiroyunlarbu yıl. Oyun birçok kişi tarafından bekleniyor çünkü bu oyun için yutturmaca artmaya devam ediyor ve hayranlar buna çok sabırsızlar. Oyun geçmişte birçok kez ertelendi, ancak hayran kitlesi, CD Project Red'in hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacağını bildikleri için anladı ve böyle bir şey olduğunda, Devs hayranlarının en iyi oyunu almasını önemsediği için.


Birkaç ay önce, geliştiricilerin bazı oyun ayrıntılarını hayranlara sergilediği bir canlı yayın vardı. Kendinizi dedektif gibi hissettiren çok ilginç bir yan görev ve konsept olduğu için şahit olmak inanılmaz bir şeydi. Dahası, Cyberpunk animesi, efsaneleri düşünen çok çılgın bir animasyon ekibinin olduğu açıklandı. Tüm anime hayranlarının sevdiği ve dört gözle beklediği oldukça iyi bir duyuruydu.

Cyberpunk 2077 Nightwire



Daha sonra, bir sonraki bölümde herhangi bir güncelleme olmadı, ancak son zamanlarda resmi hesapta başka bir canlı yayının olacağını gösteren bir tweet vardı. Tweet'te, 'yaşam yollarıyla ilgili ayrıntıları paylaşın,göstermeksiz oyunda kullanacağınız silah türlerini ve Reddedilen’in Samuraya dönüşümünü tartışın ”. Nightwire'ın bu bölümünde, yaşam yolundaki ayrıntılar hakkında bu kadar çok konuşulmadığından ve hayranların göreceğimiz birçok sürpriz olabileceğinden ilginç olacak.


Ayrıca bakınız

Piggy Chapter 11 çıkış tarihi
Gaming 29 Nisan 2020 2 dk okuma

Piggy Bölüm 11 Çıkış Tarihi ve Bilmeniz Gereken Her Şey

Yayın tarihi de geliştiricilerin kendileri tarafından açıklandı. 10 Ağustos Pazartesi günü saat 9:00 PT / 12:00 ET / 17:00 BST twitch'te yayınlanacak. Beğenme akışını yakaladığınızdan emin olun çünkü bize oyun hakkında birçok ayrıntı gösterecek ve bunu yapamazsanız, YouTube kanallarında ve diğer oyunlarda mevcut olacak videoyu izleyebilirsiniz. Gamespot, IGN vb. kanallar